Warning: Attempt to read property "plugins" on null in /customers/d/b/a/syngbedre.dk/httpd.www/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Forleden dag var jeg i gang med at øve og mine mavemuskler var – skal vi sige ikke så samarbejdsvillige. Og det kunne høres. Så jeg måtte tage fat i en sangøvelse, som jeg i bund og grund synes er ret irriterendeJeg ved bare den virker. Hver gang. Og så er der ikke så meget andet at gøre end at komme i gang.Den mest irriterende sangøvelse

Du kender den sandsynligvis også. Og måske prøver du at komme uden om den. Men altså, den virker. Så der er ikke rigtig nogen vej udenom. Jeg har lavet en hel video om øvelsen, hvad den skal til for og hvad du kan gøre for måske at gøre den lidt mindre irriterende.

Vil du vide mere om støtte, så kig med her.

 

God øvelystChristina Holm Dahl

Mange hilsner Christina

 

 

 

 

%d