Warning: Attempt to read property "plugins" on null in /customers/d/b/a/syngbedre.dk/httpd.www/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Mere sang

Tilmeld dig Syngbedres nyhedsbrev nederst på siden og få en gratis online sanglektion samt guiden

5 trin til en stærke sangstemme

Gratis sangundervisning - kan det nu passe?

Ja, det kan det faktisk. På Syng Bedre kan du finde masser af gratis sangtips, viden om sang og endda gratis sangundervisning.

Da jeg skal have tid til alle mine dejlige elever er den gratis sangundervisning forudindspillet (altså en mp3 lydfil) – så får du også mulighed for at teste, hvordan sådan noget virker og hvordan det pædagogiske forløb er, når du ikke lige har mig ved hånden.

 

Logo - stor

Tilmeld dig Syng Bedres nyhedsbrev og få en minisanglektion + et opfølgende mailkursus + en guide til at passe bedre på din stemme – alt sammen ganske gratis sangundervisning.

Logo - stor

Nyhedsbrevet kommer en gang om ugen og her tager jeg fat i emner som Selvtillid, Nervøsitet, God sangteknik, Den gode korsanger, Øvning – og meget andet. Ind imellem får du også en guide, f.eks. hvordan du som sanger tackler en forkølelse eller hvordan dine madvaner kan påvirke din stemme. Desuden tilbud om webinarer og relevante sangkurser. Det er faktisk svært at sige nej til, hvis sang er vigtigt for dig, og det er der over 1700 læsere, som er enige i 🙂 Du tilmelder dig nederst på siden i tilmeldingsboksen, så kører det af sig selv.

 

bloggen er der masser af gratis artikler og videoer – du kan enten søge på et emne via søgefeltet øverst til højre eller gå ind på Den sunde sangudvikling og finde tips og viden, der matcher netop dit niveau. (Og du kan selvfølgelig også bare gå opdagelse). 

 

Syng Bedre har også en brevkasse, hvor du kan spørge om de sangting, der fylder for dig. Kig også i de andre svar, måske har andre haft samme udfordringer som dig.

Bag Syng Bedre står jeg, Christina Dahl.

Jeg er uddannet klassisk sanger og sangpædagog fra Det Fynske Musikkonservatorium (nu SDMK) og har sunget koncerter og musikteaterforestillinger i ind og udland. Jeg har undervist i sang siden 1996 og trækker i min undervisningsstil både på min egen klassiske baggrund såvel som andre genrer og sang-“skoler”. I 2013 grundlagde jeg Syng Bedre, som tilbyder masser af viden om sang til fritidssangere.

 

For mig er der ikke én rigtig sangskole eller én rigtig måde at gøre tingene på. Derimod har jeg fokus på dig som en sanger, som skal blive tilfreds med din egen stemme og din kunnen og ikke slide dig selv og din stemme ned undervejs.

 

En særlig interesse er dig, som er korsanger. Jeg har sunget i kor siden 7-års alderen og er helt på hjemmebane i korverdenen. Vejen har blandt andet gået over DRs Pigekor og forskellige professionelle kor samt kirkekor. Jeg har også i en del år været korleder og samlet trådene med mange forskellige sangere.

%d