Warning: Attempt to read property "plugins" on null in /customers/d/b/a/syngbedre.dk/httpd.www/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Hej Christina

Hvad betyder det egentlig at synge falsk? Mange af mine veninder siger at ‘hun synger altså falsk i X-factor’ og ‘hun synger falsk’! Men hvad betyder det? Jeg forstår ikke meningen i, at man kan synge falsk?  

Håber du vil svare på min spørgsmål! 🙂

hilsen fra en x-factor seer

Hej!

Tak for spørgsmålet – og jeg forstår godt, at du bliver forvirret, for folk mener ikke altid det samme, når de siger, at nogen synger falsk.

–  Nogle gange handler det om at ramme forkerte toner. Det har jeg skrevet mere om her: https://syngbedre.dk/synger-du-falsk/

–  Nogle gange mener folk nærmere, at de ikke kan lide lyden af en bestemt stemme. Det er ikke falsk, men måske skarpt eller for svagt eller noget helt andet.

–  Det kan også være, at sangeren egentlig synger rent nok (altså de rigtige toner) men bare synger meget usikkert. Det vil nogle mennesker opleve som falsk.

Rent sangteknisk er det ‘at synge falsk’, når man ikke rammer de rigtige toner, altså den første beskrivelse. Men i hverdagssproget siger folk det om rigtig mange udgaver af ‘at synge mindre godt’.

Mange hilsner Christina

%d