Warning: Attempt to read property "plugins" on null in /customers/d/b/a/syngbedre.dk/httpd.www/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Hvordan står det til med din nodelæsning? Er det en af de ting, du også skal have gjort noget ved, men aldrig helt når frem til?

Faktisk har du en god begynderlærer lige ved hånden: din telefon.

Der findes efterhånden rigtig mange gode apps, der er lavet til at hjælpe dig på vej med hørelære, rytmelære, nodelæsning, intervalsyngning osv. Alt det, som hurtigt bliver temmelig abstrakt, når du ikke spiller et instrument, men som du alligevel godt kan mærke, ville være rart at kunne.

Jeg har kigget på nogle stykker, som er fine at starte med. De er alle på engelsk, da jeg ikke umiddelbart kunne finde nogle på dansk. Jeg har valgt gratisversionerne, så kan du se om det er noget, før du investerer yderligere. Betalingsversionerne er selvfølgelig bedst. Der er både noget for Iphonefolket og for Androidbrugere. Kender du nogle apps andre også burde kende, så send mig en mail, så lægger jeg links her på bloggen.

Allround hørelære:

Iphone/Ipad: Eartrainer

Android: Perfect Ear

Nodelæsning:

Iphone/Ipad: Music Tutor Free Sight Reading

Android: Musictutor Sightread Lite

Lær dine treklange og skalaer at kende:

Iphone/Ipad: Note Hitter Voice Lite

 

Hvis det er noget for dig at lære på denne måde, så findes der utallige apps til at lære musik, klaverapps så du har dit eget klaver ved hånden, ”tjek om jeg synger rent” apps og alt muligt andet. Brug din kritiske sans, niveauet er…. skal vi sige alsidigt 😉

God fornøjelse

mange hilsner Christina

 

PS: Hvis du eller nogen du kender kan bruge blogindlægget, så del det meget gerne ved at klikke nedenunder

 

%d