Warning: Attempt to read property "plugins" on null in /customers/d/b/a/syngbedre.dk/httpd.www/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Sangkurser i Århus

Er du klar til at arbejde med din sangstemme?

Velkommen til et superfokuseret kursus i sang, hvor du virkelig kan rykke med din sangstemme.

Næste kursusdato er under planlægning

Læs mere her

Syng bedres kurser har god plads til dine ønsker – om du er begynder eller viderekommen. Der er både forberedelse og hjemmearbejde til dig og i midten et sangkursus med fokus på netop dine udfordringer.

En tidligere (og kommende!) deltager fortæller: “Jeg er mere end glædeligt overrasket. Det er længe siden, jeg har mødt en så professionel undervisning, og det med en positiv tilgang til alle elever – uanset niveau og evner. Jeg fik SÅ meget med hjem, og det er ikke sidste gang, jeg vil bede om videre hjælp hos dig.”

Sådan gør vi:

  • En uge inden kurset sender du mig en mail om dine ønsker til indhold.
  • Sangkursus – se mulighederne nedenunder
  • 2-3 dage efter kurset sender jeg dig en opfølgende mail med individuelle forslag til hvordan du går videre, både med øvelsesforslag og konkrete forslag til sange du kan arbejde med.

Til selve kurset synger du sammen med flere andre og får også god mulighed for at synge selv og således få individuel feedback. Vi arbejder med de sangtekniske eller fortolkningsmæssige udfordringer du og de andre deltagere har ønsket inden kurset og jeg supplerer med det, der er behov for.

 

Læs mere her

 

 

Her kan du møde mig og høre om kurserne

 

 

 

 

%d