Warning: Attempt to read property "plugins" on null in /customers/d/b/a/syngbedre.dk/httpd.www/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

I 2019 har du disse muligheder for sangkurser hos Syng Bedre:
Tryk på titlen for mere information.

Sangtilbud online – lige der hvor du er:

Få feedback på din sangstemme – ærlig og kvalificeret feedback på din sangstemme, direkte i din mailboks.

Få styr på din sangteknik – onlinekursus hvor du få helt styr på alt det grundlæggende, så du selv tager kontrollen over din stemme. Lydfiler, pdf’er, webinar og personlig feedback fra mig. Du kan også vælge kurset i en version uden webinarer og personlig feedback, men med alt det øvrige materiale, selvfølgelig til en nedsat pris. Et onlinekursus i dit eget tempo. Købt af flere end 130 sangere!

Sangopvarmning to go – et struktureret sangopvarmningsprogram som mp3 lige til at hente ned på din computer/telefon/tablet/mp3-spiller og så bare gå igang. Købt af flere end 400 sangere!

Sang og nervøsitet – onlinekursus, som hjælper dig med at få kontrol over din nervøsitet og udvikle nye og mere konstruktive måder at arbejde med nervøsiteten på.

 

Logo

 

Sangundervisning live i Aarhus: 

En dag med sang –  Næste kursusdato er under forberedelse, skriv, hvis du er interesseret

Soloundervisning – hvis du vil have en sangtime eller to eller fire, sådan på den helt traditionelle måde. Også for korledere, som har brug for sang-råd eller sparring på udfordringer med koret.

 

Logo

 

Sangundervisning ud af huset – lige der hvor I er

Workshops for kor – hvis dit kor trænger til et kursus i godt stemmebrug. Form og indhold tilpasser vi, så det passer lige til jeres udfordringer.

Sangteambuilding – for arbejdspladser. Fokus på teamarbejde og på balancen mellem proces og resultat. Sjovt og mere udfordrende end du regner med 🙂

Fællessang til private fester – mangler du en god ryste-sammen aktivitet til din fest? Jeg laver jævnligt indslag til private fester og hver gang sammensætter vi dem, så de passer til netop den fest og de gæster. Kontakt mig, hvis du vil høre mere

Jeg laver også særlige kurser for små grupper, så kontakt mig, hvis I er nogle stykker, der gerne vil have et arrangement bare for jer.

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

%d