Warning: Attempt to read property "plugins" on null in /customers/d/b/a/syngbedre.dk/httpd.www/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Mere sang

Tilmeld dig Syngbedres nyhedsbrev nederst på siden og få en gratis online sanglektion samt guiden

5 trin til en stærke sangstemme

Få feedback på din sangstemme

Vil du egentlig gerne have en ærlig og kvalificeret feedback på din stemme? En som ikke er farvet af familie eller venner? Helt privat uden at en masse mennesker behøver være involveret i det? Fra et menneske som faktisk ved noget om sang? Og nogle gode råd til at komme videre?

 

Det kan du nu – og tilmed for en fornuftig pris.
Det koster blot 179 kr. at få min personlige tilbagemelding på netop din stemme.

 

Du får: en ærlig og fagligt kvalificeret mening om hvad jeg hører i din stemme. Konkrete ideer til hvordan du kommer videre og hvad der er vigtigst at arbejde med. Alt sammen på en venlig og målrettet facon.

 

at gøre

 

Sådan gør vi:

  • Du optager en video hvor du synger. Det er ok på tlf. eller tablet. Varigheden skal være 3-5 min. Det må gerne være bidder fra flere sange. Vælg eksempler, hvor du kommer lidt omkring i din stemme – højde, dybde, styrke, andet.
  • Så sender du mig optagelserne (til christina@syngbedre.dk) via en tjeneste som f.eks. We transfer eller ved at uploade til Google DrevYoutube (f.eks. skjult) eller Dropbox. (Optagelser af den typer er normalt for store til almindelig mail)
  • Når jeg har modtaget optagelserne, lytter jeg dem igennem for at vurdere, om der er nok til, at jeg kan give dig en kvalificeret tilbagemelding.
  • Hvis optagelserne er fine, får du et link til betaling og ellers siger jeg selvfølgelig, hvad der mangler.
  • Når jeg har modtaget betalingen, går jeg i gang med at lave din personlige tilbagemelding, som er en pdf på 1-2 sider. Den får du senest 10 dage efter betaling og oftest før.
  • Du modtager altså en kvalificeret, ærlig, venlig og målrettet feedback på din sangstemme direkte i din mailboks for blot 179 kr.

 

Gode spørgsmål:

Den tekniske del lyder indviklet?
Det er det nu ikke, men har du ikke prøvet det før, så send mig en mail, så kan jeg guide dig igennem det.

Hvor meget kan du vurdere på sådan en optagelse?
Temmelig meget – og især når det er en video, så jeg også kan se dig. Jeg har allerede lavet en del af den type feedbacks og de plejer at ramme plet 😉

Er det så det samme som undervisning?
Nej, det er det naturligvis ikke. Tilbuddet er for dig, der har brug for en ærlig melding på netop dit sangniveau, om det er så godt (eller skidt…) som du selv mener eller som omgivelserne siger, og om hvad det er du skal i gang med at arbejde med.

 

%d