Warning: Attempt to read property "plugins" on null in /customers/d/b/a/syngbedre.dk/httpd.www/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Mere sang

Tilmeld dig Syngbedres nyhedsbrev nederst på siden og få en gratis online sanglektion samt guiden

5 trin til en stærke sangstemme

Synes du også det er svært at få øvet på sang selv?

Har du problemer med at skabe en struktur og et forløb

– og få det gjort?


Det er du ikke ene om, og derfor har jeg lavet dette sangopvarmningsprogram til dig

 

Logo - stor

Her får du et komplet stemmeopvarmningsprogram med udstrækningsøvelser og stemmeøvelser, forklaret og spillet i de tonearter du har brug for. Lige til at lægge over på din mp3 spiller eller computer og synge med på.

 

Du får to udgaver:

1. Komplet program med forklaringer på alle øvelser. Stemmeøvelserne spilles for, så du bare kan synge med. Varighed ca. 20 min.

2. Komplet program uden forklaringer. Denne version er beregnet til, når du har lært øvelserne og bare har brug for at blive guidet igennem dem. Stemmeøvelserne spilles for, så du bare kan synge med. Varighed ca. 15 min.

 

Det koster bare 89 kr. og du kan købe det lige her

Hvis du vil give opvarmningsprogrammet som gave, så kig her

ja tak - køb

 

Gode spørgsmål:

Hvordan fungerer det helt præcist?
Du køber programmet via knappen ovenfor og får derefter adgang til at downloade lydfiler med de to versioner af opvarmningsprogrammet. Så afspiller du bare fra din computer eller lægger over på din mp3-spiller og jeg forklarer, hvilke sangøvelser du skal synge og hvordan. Brug det hver gang du vil øve dig i at synge.

Er det et undervisningsprogram?
Nej, det er et opvarmningsprogram. Jeg kommer ind på en del sangteknik undervejs, men det er ikke et undervisningsforløb, men et redskab til opvarme din stemme med.

Er det en fysisk cd?
Nej, du slipper for at vente på posten. Når du har købt opvarmningsprogrammet, downloader du det med det samme på din computer og så er det klar til brug. Hvis du ikke kan få det til at virke, så sender du mig bare en mail, så finder vi ud af det.

Skal jeg have været på et af dine sangkurser for at bruge det?
Nej, det er ikke nødvendigt. Jeg forklarer undervejs, så du ikke er i tvivl om hvad du skal.

 

 

%d