Warning: Attempt to read property "plugins" on null in /customers/d/b/a/syngbedre.dk/httpd.www/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Mere sang

Tilmeld dig Syngbedres nyhedsbrev nederst på siden og få en gratis online sanglektion samt guiden

5 trin til en stærke sangstemme

Hvordan har stemmerne det i jeres kor?

 

  • Kommer alle op på alle tonerne?
  • Er der nogen som bliver hæse i løbet af en korprøve?
  • Synger alle helt rent eller taber I indimellem tonehøjde?
  • Er der kraft nok på alle stemmegrupper?

 

Hvis bare et af disse spørgsmål giver anledning til uro i rækkerne, så skal I få mig på besøg! Det er nemlig præcis disse udfordringer jeg har arbejdet med i over 15 år med rigtig mange forskellige kor. Og jeg vil garantere, at vi ved fælles kraft kan få styr på usikkerhederne.

 

Er I medlem af Kor 72 er der mulighed for at søge tilskud.
Læs mere om mulighederne på Kor 72’s hjemmeside

 

Logo - stor

Hvordan og hvorledes foregår det?

Jeg anbefaler 3 timers forløb, hvor hele koret er med og i gang. Her arbejder vi med alt det sangtekniske (vejrtrækning, holdning, støtte, dynamik, artikulation, intonation og energi) med fokus på samtidig at bevare sangglæden. Har I eller jeres korleder andre ønsker, så får vi selvfølgelig dem med.

For mange kor giver det god mening at mødes 2 gange med en måneds mellemrum for at pointerne hænger endnu bedre fast. Vi kan også mødes igen efter længere tid. Det kan være i weekender eller på jeres normale øvedag. Hvis I har repertoire, der alligevel skal læres kan vi sagtens arbejde ud fra det – ellers medbringer jeg sange.

Jeg vil selvfølgelig ikke påstå, at alle sangmæssige problemer i jeres kor er løst efter ét møde med mig, men jeg giver jer redskaberne til at arbejde effektivt med lige præcis jeres udfordringer. Og arbejder I videre med dem, kommer der styr på stemmerne.

 

korworkshop

Hvad med prisen, er sådan noget ikke rigtig dyrt?

Tjo, det er vist nogenlunde det samme som en god korfest med spisning… Forskellen er bare at dette både bringer jer sammen socialt OG får jeres stemmer på ret kurs…

Prisen for et enkelt besøg på 3 timer er 2500 kr. Hvis vi skal arbejde sammen en hel kordag i weekenden, så finder vi en pris på det. Hertil kommer transportudgifter.

 

Læs mere om tilskudsmuligheder på Kor 72’s hjemmeside

 

 

 

Skriv til mig lige her,
så laver vi sammen det allerbedste forløb til jeres kor

Jeg glæder mig til at hjælpe jer videre så I kan få musikken til at flyde

– det er jo det det handler om!

 

Mange tak for i mandags og for den fine tilbagemelding. Det var rigtig godt for både koret og jeg at have besøg af dig, og jeg kommer helt sikkert til at bruge dine punkter fremover i mit arbejde med koret 🙂
Mathias Skaarup Sørensen

Dirigent for Sejskoret

Christina Dahl er en særdeles dygtig sangpædagog, som ved en meget tillidsvækkende væremåde samt ved ”eksemplets magt” formår at udvikle korsangernes stemmemæssige og musikalske ydeevne betydeligt. Christina Dahl får derfor min bedste anbefaling.
Niels Erik Aggesen

Organist ved Trinitatis Kirke, Fredericia

En workshop med Christina Dahl er som en saltvandsindsprøjtning. Nye idéer, sangtekniske anvisninger, sparring omkring problematiske stemmer. Det har været guld værd for mig at have Christina Dahl tilknyttet mit kor.
Dorthe Gade Lietzen

Organist i Taulov Kirke

%d