Warning: Attempt to read property "plugins" on null in /customers/d/b/a/syngbedre.dk/httpd.www/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Mere sang

Tilmeld dig Syngbedres nyhedsbrev nederst på siden og få en gratis online sanglektion samt guiden

5 trin til en stærke sangstemme

Drømmer du om en hel dag med fokus på din sangstemme?

 

Her er kurset med god plads til dine ønsker – om du er begynder eller viderekommen. Der er både forberedelse og hjemmearbejde til dig og i midten et sangkursus med fokus på netop dine udfordringer.

 

Næste kursusdato er under forberedelse, skriv, hvis du er interesseret

Tak for et forrygende godt kursus. Fantastisk at se og høre, hvorledes vi deltagere, fik mere og mere styr på stemmen. Der var markant forskel fra dagens start, til den sidste sang var sunget. Kan varmt anbefale andre at deltage i dette kursus.

Jeg er mere end glædeligt overrasket. Det er længe siden, jeg har mødt en så professionel undervisning, og det med en positiv tilgang til alle elever – uanset niveau og evner.

Til selve kurset synger du sammen med flere andre og får også god mulighed for at synge selv og således få individuel feedback. Vi arbejder med de sangtekniske eller fortolkningsmæssige udfordringer du og de andre deltagere har ønsket inden kurset og jeg supplerer med det, der er behov for.

Til dette kursus er der god tid til at arbejde individuelt og altså fokusere på lige præcis det du vil. Vi kan arbejde med sange eller øvelser eller begge dele.

 

Ja tak - køb kursus

GemGem

GemGem

Sådan gør vi:

  • En uge inden kurset sender du mig en mail om dine ønsker til indhold
  • Lige inden kurset sender jeg dig forberedende øvelser
  • Vi mødes til sangkursus en lørdag kl. 10-16
  • 3-4 dage efter kurset sender jeg dig et individuelt udarbejdet forslag til, hvordan du bedst kommer videre, det kan både være øvelsesforslag, uddybende teknik og konkrete forslag til sange du kan arbejde med

Facts

Hvornår  Dato på vej

Pris   750 kr. inkl. kursusmaterialer, kaffe, te, vand og frugt.

Sted   Århus

4-5 deltagere

Jeg ville udfordres, og det blev jeg – på den gode måde 🙂 Jeg elsker jo at synge.

Jeg vil med stor glæde deltage i dit næste kursus, jeg syntes at det var meget levende og inspirerende. Du formår at forklare teknikker og fortolkninger, så man forstår det, uden at have en konservatorieuddannelse.

Ja tak - køb kursus

 

 

 

%d