Warning: Attempt to read property "plugins" on null in /customers/d/b/a/syngbedre.dk/httpd.www/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Mere sang

Tilmeld dig Syngbedres nyhedsbrev nederst på siden og få en gratis online sanglektion samt guiden

5 trin til en stærke sangstemme

Vi nærmer os julen og sæson for alle de dejlige julesange.

 Eller hvad siger du, er det den tid på året, hvor du må se i øjnene, at det der med sang, det er ikke lige dig? 

Det behøver ikke være sådan. Du kan godt få så meget styr på sangen, at du sagtens kan synge med – uden familien kigger skævt til dig!

 

syng med i julen kursus Syng Bedre

 

Kom i gang med at synge med – en gang for alle!

  • Har du fået nok af kun at brumme med på julesangene?
  • Er du træt af, at det kun er din søster og din mor, der synger med?
  • Synes du det er for pinligt at høre på jeres sang rundt om juletræet – men er ikke parat til at opgive?

Jeg har lavet denne julesangvideo til dig. Og til alle de andre du kender, der ikke synger med. For det er jo ærgerligt ikke at være med til noget af det allersmukkeste ved julen: julesangene. Her får du opskriften på at komme godt i gang. Du kan øve dig hjemme hos dig selv – helt uden tilhørere. Instruktionerne er nemme at forstå og lige til at gå igang med.

 

Er du ny på Syng Bedre?

 

og vil du læse mere om hvem jeg er?

 

Videoen varer 37 minutter og fører dig trygt igennem begreber som Din indre kritiker, Sangteknik og det At leve sig ind i musikken – begreber, som alle er vigtige for at få dig i gang med at synge. Du skal selvfølgelig også synge med på 3 dejlige julesange, nemlig Et barn er født i BethlehemDejlig er den himmel blå og Glade jul, dejlige jul. Jeg gennemgår sangene og giver dig et klaverakkompagnement at synge til.

Det er egentlig meget enkelt: Videoen er opbygget ligesom en sangtime hos en sanglærer – du downloader den til din computer eller ser den online og skal bare følge med med store ører og en portion gåpåmod og så synge med.

Prisen er 129 kr. – lige til en adventsgave til dig selv eller en du kender. Du kan nemlig også give den som gave. Hvis du vil give videoen som gave, så kig her

Er du klar? 

ja tak - køb Syng Bedre

Gode spørgsmål:

Virker videoen også på min Ipad/tablet?
Ja selvfølgelig.

Kan jeg downloade videoen til min egen computer?
Ja det kan du tro, men selvfølgelig kun til dit eget brug 😉

Hvad nu, hvis jeg er tonedøv?
Meget få mennesker er tonedøve, de fleste er bare uøvede og derfor lyder det måske knap så kønt som det kunne. Denne sangvideo har jeg lavet til dig, som er uøvet og usikker på det at synge, men egentlig godt kan høre, om det er rent eller falsk.
Hvis du er decideret tonedøv, altså ikke kan høre forskel på op og ned, så er dette ikke videoen for dig. (Du kan teste det lige her: www.tonedeaftest.com)

Jamen Christina, jeg er ny på siden her og har brug for at høre mere om hvem du er
Det kan jeg sagtens forstå og det kan du læse meget mere om her.

 

GemGem

%d