Warning: Attempt to read property "plugins" on null in /customers/d/b/a/syngbedre.dk/httpd.www/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Instruktion til køb af kursus som gave.

 

Klik dig ind på oversigten over Syng Bedres kurser og vælg det kursus du gerne vil købe.

 

Under Faktureringsoplysninger skal du vælge en mailadresse, som ikke er gavemodtagerens, da der bliver sendt en kvittering til denne adresse. Snak med en du kender om at låne deres mailadresse. I kan ændre mailadressen, når gaven er givet (eller få mig til det). Navn og adresse kan fint være dit eget, der bliver ikke udsendt noget som alm. post.
Under Deltageroplysninger vælger du ‘Det er en anden end mig der skal have produktet’ og skriver Modtagerens navn og emailadresse. Her kan du vælge tidspunkt hvor gaven skal gives, f.eks. 24/12 kl. 20. Systemet bruger amerikanske tidsbetegnelser, så kl. 20 svarer til 8 pm. (vær opmærksom på ikke at vælge am, så bliver mailen nemlig sendt om morgenen). Du kan også skrive en personlig hilsen. Der går en mail ud på det tidspunkt du har valgt, hvor gavemodtageren så får besked om gaven.

Hvis du gerne vil have et “gavekort” til at printe ud og give modtageren, så send mig en mail senest 2 dage før gaven skal gives. Så laver jeg et til dig.

Nederst betaler du som med almindelig online-køb. Det er selvfølgelig et sikret system.
Du er altid velkommen til at ringe, hvis du vil guides mere.
%d