Warning: Attempt to read property "plugins" on null in /customers/d/b/a/syngbedre.dk/httpd.www/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Mere sang

Tilmeld dig Syngbedres nyhedsbrev nederst på siden og få en gratis online sanglektion samt guiden

5 trin til en stærke sangstemme

Bliv del af musikkens magi

Mød dirigenten og sangerinden, som vil tage dig med ind i musikkens verden og give dig en oplevelse af kunstens essens:
faglig kunnen koblet med evnen til at kunne give slip
.

Her kan du prøve både sangens håndgribelige redskaber og møde det mere uforklarlige, som er musikkens sjæl
– og du behøver ikke kunne noget i forvejen.

 

En helt særlig oplevelse i en verden, som de fleste kun kender udefra!

 

Logo - stor

 

Dirigenten og sangerinden har begge et håndværk, som det har taget mindst 10 år at mestre og ved, at når man mestrer håndværket, skal det sættes fri og blive til kunst. De kender musikkens tradition og regler og ved samtidig, at den ægte musik først opstår i en hårfin balance mellem overholdelse og udfordring af reglerne. Her er muligheden for at opleve dette på egen krop.

Det er sundt at synge. Blodtrykket falder, immunforsvaret styrkes, lungerne trænes, man får en bedre holdning – og så bliver man simpelthen glad. Det er videnskabeligt bevist; men det er nok også noget som de fleste godt kan mærke når de gør det. Altså synger. Man kan synge i badet, men det virker endnu bedre når man synger sammen med andre!

Dette arrangement byder både på håndgribelige redskaber og på det mere uforklarlige, som er musikkens sjæl – alt sammen formidlet i en venlig og imødekommende atmosfære.

Stemmens magt

Din stemme udgør 35 % af det førstehåndsindtryk nye bekendtskaber får af dig. Vi er født med forskellige forudsætninger, men vi kan alle lære at styrke vores stemme.

Her får fif du fra den rutinerede sangerinde. Hvordan får man sin stemme til at klinge ud over et helt symfoniorkester? Eller måske mere hverdagsnært, hvad gør jeg når stemmen knækker i store forsamlinger eller bare ikke virker særlig sikker? Her er redskaber til at styrke dit personlige udtryk – og så er det samtidig sjovt!

 

Dirigentens værksted

Når redskaberne nu er på plads, skal de også bruges. Dirigenten tager jer med ind i en verden, hvor helt enkle danske sange forvandler sig til flerstemmig korsang og smuk musik opstår. Og det er jer der er korsangerne. Det kræver fuld koncentration, engagement og en lille smule trylleri men resultatet er det hele værd.

Mange års håndværk og kunstneriske udfoldelse tager i sagens natur mange år at lære, men på bare 2 timer kan vi give jer en fornemmelse af kunstens essens: hvordan man kobler høj faglighed og “fritænkning”, og anvender sin faglighed regelret eller på hovedet alt efter hvad situationen kræver. For begge instruktører er det naturligt at formidle ved at drage paralleller til deltagernes hverdag.

Dirigenten Saul Zaks og sangerinden Christina Holm Dahl har samarbejdet i flere år og har senest lavet kurser for bankpersonale i Spar Nord samt for Jordemoderforeningen om sangens betydning for gravide – sang er nemlig for alle, også for dig!

 

Læs flere referencer her

 

Christina Holm Dahl er sangerinde og sangpædagog. Hun er desuden cand.mag. i kultur og formidling.  Hun har sunget koncerter i Europa og USA og medvirket i flere forestillinger på bl.a. Århus Teater og Den Fynske Opera. www.christinadahl.net

Saul Zaks er dirigent for Syddansk Universitets Symfoniorkester og Kammerkor og har dirigeret DR Radiokoret. Han har arbejdet som freelance dirigent i Europa, Israel og Latinamerika. www.tangoworklife.dk , www.kapelmesterforening.dk

Praktisk

Deltagerantal: 20-60

Instruktører: Saul Zaks og Christina Holm Dahl

Varighed: 2 timer

Ingen særlige praktiske krav udover plads til at alle deltagere kan bevæge sig – og en stikkontakt. Vi medbringer elklaver.

Pris: 14000 kr. + moms

Det er muligt at lave arrangementer af længere varighed og for større grupper.

Kontakt: christina@syngbedre.dk

Ekstra: Fotografen Birthe Vembye følger arrangementet med sit kamera og tilbyde portrætter til dem, der kunne være interesseret.

 

Pris 3.000 kr. + moms
%d